reference (referencia)

I am Dr. Beáta Zsiska rheumatologist, sports doctor and holistic doctor. In my practice, I am going to focus not only on the sick area, but on the whole person and its problems.
This is the only way I can recognise as truly effective and long-term cure. I belive it is important that in the process of healing, the medications should be use only as an auxiliary therapy in order to let them activate the self-healing processes of the body and help developing a proper lifestyle. The work with the clients, to guide them on this path toward health would be a heroic struggle alone. Therefore, in order to heal properly, it is very important that patients are assisted by a like-minded colleague, masseur, or physiotherapist.

László Dakó is a certified medical masseur in this joint work, for my help for years now.

It is useless to have only an accurate diagnosis if the therapy is performed by someone with inadequate care, expertise, or experience. In our teamwork, it is important to develop a common language in which the patient understands what and why is happening to him or her. For the sake of the human side of the treatment it is very important that everyone feels that there is a mutual trust and respect among each other. Healing in such an atmosphere is truly effective. It is a real treasure if you realise and found this values in your co-therapist. I think, among many other colleagues, we have found these common treasures in each other over the years, and these treasures are available continuisly to support the healing of our patients. His constant enthusiasm and willingness operates this web-page as well, so those whom found it, they will get good advices, good words and professional help. I wish you to experience during his treatment the positive feeling that one of my patients shared with me with these words: I finally got into good hands.

www.drzsiskabeata.hu/szolgaltatasok
Telefon: 06-20/528-3406

………………………………………………………………………………………………

“Aki nem talál időt a pihenésre, előbb vagy utóbb arra kényszerül, hogy időt találjon a betegségre.”

John Wanamaker

Dr. Zsiska Beáta reumatológus, sportorvos, holisztikus orvos vagyok. Munkám során nem csak a beteg területre, hanem az egész emberre és annak problémáira igyekszem koncentrálni.
Az igazán eredményes és hosszú távú gyógyítás – azt gondolom – csak így lehetséges. Fontosnak tartom, hogy a gyógyulás folyamatában a gyógyszerek inkább csak kiegészítő terápiaként legyenek jelen, a hangsúly pedig inkább a test öngyógyító folyamatainak beindítására és a megfelelő életmód kialakítására helyezem. Ez a munka és a páciensek kísérése egyedül egy heroikus küzdelem lenne. A megfelelő gyógyulás érdekében ezért nagyon fontos, hogy a pácienseket hasonlóan gondolkodó kolléga, masszőr, gyógytornász segítse. Ebben a közös munkában van Dakó László okleveles gyógymasszőr, évek óta segítségemre.
Hiába a pontos diagnózis, ha a terápiát nem megfelelő körültekintéssel, szaktudással vagy tapasztalattal végzi valaki el. Az együttes munkánk során fontos a közös nyelv kialakítása, amiben a páciens érti, hogy mi történik vele és körülötte. Fontos az emberi oldal, hogy mindenki úgy érezze meg van egymás iránt a kölcsönös bizalom és tisztelet, mert a gyógyulás egy ilyen környezetben igazán eredményes. Ez mind kincs, ha a másikban meglátja és megtalálja az ember. Azt gondolom számos más kollégája mellett az évek közös munkája alatt megtaláltuk egymásban ezeket a közös kincseket, amiből így kiapadhatatlanul a páciensek is meríthetnek. Folyamatos lelkesedése, segíteni akarása mozgatja ezt az oldalt is, hogy akik ide eltalálnak tanácsra, jó szóra, szakmai segítségre leljenek.
Kívánom Önöknek, hogy nála megfordulva megtapasztalhassák meg élőben is azt az érzést, amit egy páciensem osztott meg a kezelései után velem: végre jó kezekbe kerültem.

Telefon: 06-20/528-3406

https://www.drzsiskabeata.hu/szolgaltatasok

© 2010. Minden jog fenntartva